Ellisse Academy

 

  Cursurile Ellisse Academy sunt sustinute de Eliza Nae, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul infrumusetarii, ce se mandreste cu abilitatea de formator si care ii poate oferi oricarui cursant garantia pregatirii si instruirii la cel mai inalt nivel.

  Ellisse Academy ofera sansa de specializare pentru viitorii profesionisti sau pentru cei care activeaza deja in acest domeniu.

  Doresc tuturor celor care sunt in acest domeniu sa acorde in continuare tot interesul si atentia pentru ca in fiecare zi nivelul de lucru sa creasca si satisfactia ta sa fie mereu pe chipul si in sufletul tau!


CERINTE SI INSTRUCTIUNI CURSURI

Cum ma inscriu?

Personal: la sediul Ellisse Academy. Adresa: Str. Alexandru Odobescu, Nr. 12, Etaj 1

Program: LUNI-VINERI orele 10:00 - 18:00

Telefonic: la numerele: 0722 357 156 / 0727 849 717

Program inscrieri telefonice: LUNI - DUMINICA orele 09:00 – 22:00

Pentru inscriere:

  • Copie Buletin
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui)
  • Copie dupa ultima diploma de studii

Pentru emiterea facturii fiscale pe societate (PFA, II sau SRL), dosarul de inscriere trebuie sa contina copie dupa CERTIFICATUL DE INREGISTRARE al societatii.

Cum platesc?

Conform regulamentului Ellisse Academy, participantii la curs trebuie sa-si rezerve locul prin plata unui avans de 10% din valoarea cursului.

 

Plata avansului se va face astfel:

  1. 2. In contul Societatii RO34BTRL02301202G62243XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Slobozia, cu mentiunea ”AVANS CURS ...”. Atentie! In caz de neprezentare, avansul nu se restituie!