+40 722 357 156 +40 727 849 717  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Cum cumpar

Inregistrare  |  Acces cont  |  Istoric comenzi  |  Recuperare parola

  
  
  
  

Academie

Cursurile Ellisse Academy sunt sustinute de Eliza Nae, cu o experienta de 17 ani in domeniul infrumusetarii, ce se mandreste cu abilitatea de formator si care ii poate conferi oricarui cursant garantia pregatirii si instruirii la cel mai inalt nivel.

Ellisse Academy ofera sansa de specializare pentru viitorii profesionisti sau pentru cei care activeaza deja in acest domeniu.

Ellisseacademy este o  scoala care detine suprematia in domeniul micropigmentarii, o tehnologie si consumabile care respecta cele mai inalte norme sanitare de igiena si sterilitate. Micropigmentarea dupa tehnicile Ellisseacademy, va da un surplus de siguranta, de naturalete, de incredere in sine.

Micropigmentarea este un domeniu in continua crestere. An de an tehnologia atinge nivele superioare de lucru, pigmentii au culori si texturi din ce in ce mai apropiate de natural si usureaza mult munca tehnicienilor. Este un domeniu in care in fiecare zi, cu fiecare client descoperi ceva nou, iti imbogatesti nivelul de lucru. Sa faci un client multumit prin armonia trasaturilor in asa fel incat imperceptibil sa ii oferi un plus de eleganta, este un elogiu adus tie si meseriei tale, zi de zi.

Dorim tuturor celor care sunt in acest domeniu sa isi puna, in continuare, tot interesul si atentia pentru ca in fiecare zi nivelul tau de lucru creste si satisfactia ta va fi mereu pe chipul si in sufletul tau!

  
  

  

Branduri

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  
  


  

CEL MAI COMPLET CURS DE MICROPIGMENTARE!

Acest curs cuprinde atat tehnicile de baza cat si pe cele avansate pentru sprancene, teorie si practica pe modele reale.

Posibilitatea asigurarii Kit-ului de start.

Informatii si inscrieri:

contact@ellisseacademy.ro

+40 722 357 156